Historia e Instituciones Económicas

Últimas incorporaciones:
2018-05-08
14:12
Transformaciones en el sistema alimentario y cambios de dieta en España durante el siglo XX Langreo, A. ; German, L. [ART-2018-105234]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2018-02-15
08:17
Globalization and natural resources: the expansion of the Spanish agrifood trade and its impact on water consumption, 1965–2010 Duarte, R. ; Pinilla, V. ; Serrano, A. [ART-2015-92259]
Postprint:  PDF; Registro completo
2017-03-13
13:14
How sustainable is the increase in the water footprint of the Spanish agricultural sector? A provincial analysis between 1955 and 2005-2010 Cazcarro, I. ; Duarte, R. ; Martín-Retortillo, M. ; Pinilla, V. ; Serrano, A. [ART-2015-91227]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-01-03
12:04
New directions of trade for the agri-food industry: a disaggregated approach for different income countries, 1963–2000 Serrano Lázaro, Víctor Raúl ; Pinilla Navarro, Vicente [ART-2014-89430]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2016-07-21
13:38
The Spanish food industry on global supply chains and its impact on water resources Duarte, R. ; Pinilla, V. ; Serrano, A. [ART-2015-89612]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2016-06-29
09:21
El comercio agroalimentario español en la segunda globalización, 1951-2011 Clar, E. ; Serrano, R. ; Pinilla, V. [ART-2015-89589]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2016-01-27
14:53
The Internationalisation of the Spanish food industry: The home market effect and European market integration Serrano, R. ; García-Casarejos, N. ; Gil-Pareja, S. ; Llorca-Vivero, R. ; Pinilla, V. [ART-2015-93348]
Versión publicada:  PDF; Registro completo