Producción Animal

Últimas incorporaciones:
2017-12-11
08:29
A preliminary study of the effects of organic farming on oocyte quality in ewe lambs Casao , A. ; María, G.A. ; Abecia, J.A. [ART-2017-98851]
Postprint:  PDF; Registro completo
2017-11-28
12:50
Postprandial changes in high density lipoproteins in rats Subjected to Gavage Administration of Virgin Olive Oil Martínez-Beamonte, R ; Navarro, Maria.A ; Acín, S ; Guillén, N ; Barranquero, C ; Arnal, C ; Surra, J ; Osada, J. [ART-2013-90650]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-11-16
10:54
Effect of sterilization and of dietary fat and carbohydrate content on food intake, activity level, and blood satiety–related hormones in female dogs Schauf, S. ; Salas-Mani, A. ; Torre, C. ; Bosch, G. ; Swarts, H. ; Castrillo, C. [ART-2016-97115]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-10-05
12:31
Plant-plant interactions scale up to produce vegetation spatial patterns: The influence of long- and short-term process López Alados, C. ; Saiz, H. ; Gartzia, M. ; Nuche, P. ; Escós, J. ; Navarro, T. ; Pueyo, Y. [ART-2017-101682]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-09-08
08:43
In vitro fermentation pattern and acidification potential of different sources of carbohydrates for ruminants given high concentrate diets Amanzougarene, Z. ; Yuste, S. ; de Vega, A. ; Fondevila, M. [ART-2017-101101]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-09-08
08:42
Effect of the feed presentation form on the intake pattern, productive traits and rumen pH of beef cattle fed high concentrate diets Gimeno, A. ; Dieste, A. ; Al Alami, A. ; de Vega, A. ; Castrillo, C. ; Fondevila, M. [ART-2014-88976]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-07-07
09:28
Impact of sensory experience and information on consumer preferences for enriched beef with omega-3 and conjugated linoleic acid in three spanish cities [Impacto de la experiencia sensorial y la información sobre las preferencias de los consumidores por la carne de vacuno enriquecida en omega-3 y ác Baba, Y. ; Realini, C.E. ; Kallas, Z. ; Pérez-Juan, M. ; Sañudo, C. ; Albertí, P. ; Insausti, K. [ART-2017-99710]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-07-06
11:36
Replacing soybean for winter peas in heavy-pig diets: Productive impact of the level of protease inhibitors [Sustitución de soja por guisante de invierno en dietas de cerdos pesados: Impacto productivo del nivel de inhibidores de proteasas] Gómez-Izquierdo, E. ; De Mercado, E. ; Gómez-Fernández, J. ; Tomás, C. ; Guillamón, E. ; Varela, A. ; Muzquiz, M. ; Pedrosa, M.M. ; López-Nuez, P. ; Latorre, M.A. [ART-2017-99698]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-07-06
11:36
Efecto de la conversio´n a la produccio´n ecolo´gica sobre los para´metros cuantitativos y cualitativos de la leche de oveja Palacios, C. ; De La Fuente, F. ; Abecia, J.A. [ART-2017-99701]
Versión publicada:  PDF; Registro completo
2017-07-03
10:54
Libertad de cátedra o unificar términos y conceptos. Ejemplo aplicable a la capa y al pasaporte equino Sañudo Astiz, Carlos ; Vázquez Bringas, Francisco José [ART-2016-99378]
Versión publicada:  PDF; Registro completo