GDOC-2016-26775

Gastroenterología y Hepatología - [26775]


Curso: 2016-2017

Universidad de Zaragoza, Zaragoza

Titulación: Medicina

Idioma: Español

Profesor(es): Sopeña Biarge, Federico ; García López, Santiago ; Arroyo Villarino, María Teresa ; Fuentes Olmo, Javier ; Gomollón García, Fernando ; Serrano Aulló, María Trinidad ; Lanas Arbeloa, Angel ; Montoro Huguet, Miguel ; Simón Marco, Miguel Angel ; Bajador Andreu, Eduardo

Resumen: Breve presentación de la asignatura Gastroenterología y Hepatología La Materia correspondiente a Gastroenterología y Hepatología, es de carácter obligatorio y forma parte del módulo 3 (Formación Clínica Humana) del Grado de Medicina. Tiene una carga docente de 9 ECTS (225 horas) y se imparte  en el 8º semestre ( 2º semestre del 4º curso del Grado de Medicina). De los 9 ECTS, 4,5 (101,26 horas ) corresponden a la parte de Medicina y 4,5 (101,26 horas) a Cirugía.

Abstract: Brief presentation of the course  Gastroenterology  and Hepatology Studies on Gastroenterology and Hepatology is mandatory and is part of Module 3 (Training Clinic Human) Grade of Medicine.  It has a teaching load of 9 ECTS (225 hours) and placed in the 8th semester (1st semester of the 4th year of Medicine ). Of the 9 ECTS , 4.5 (101.26 hours ) correspond to Medical and 4.5 (101.26 hours ) to Surgical aspects of the course.

Creative Commons You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. You may not use the material for commercial purposes. If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same license as the original.



Este registro pertenece a las colecciones:
Academic resources > Academic guides > guias-docentes-ciencias-salud > grados-ciencias-salud > grado-medicina
Academic resources > Academic guides > Guías docentes: Curso 2016-2017



Back to search

Guide (english):
Download fulltextPDF
Guía (idioma español):
Download fulltextPDF
Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Not yet reviewed)