GDOC-2018-30842

Trabajo fin de Grado - [30842]


Curso: 2018-2019

Universidad de Zaragoza, Zaragoza

Titulación: Graduado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

Idioma: Español

Profesor(es): IGNACIO ÁLVAREZ, LANZAROTE ; María Esther Arias, Álvarez ; AGUSTÍN ALEJANDRO ARIÑO, MONEVA ; ESTHER ASENSIO, CASAS ; MARGARITA PILAR AZNAR, RAMOS ; SUSANA BAYARRI, FERNÁNDEZ ; JOSÉ ANTONIO BELTRÁN, GRACIA ; DANIEL BERDEJO, MARTÍNEZ ; DOMINGO BLANCO, PARMO ; FERNANDO BLESA, MORENO ; ROSA MARÍA BOLEA, BAILO ; Juan Benito Calanche, Morales ; HÉCTOR CALVO, CRESPO ; MARÍA DEL MAR CAMPO, ARRIBAS ; JUAN JOSÉ CARRAMIÑANA, ESTEBAN ; GUILLERMO CEBRIÁN, AURÉ ; MARÍA DEL PILAR CONCHELLO, MORENO ; SANTIAGO CONDÓN, USÓN ; MARÍA CELIA DOMEÑO, RECALDE ; Cristina Escolar, Miñana ; Olaia Estrada, Korta ; RAÚL GARDE, CASASNOVAS ; MARÍA PURIFICACIÓN HERNÁNDEZ, ORTE ; MARTA HERRERA, SÁNCHEZ ; JOAQUINA TERESA JUAN, ESTEBAN ; REGINA MARÍA LÁZARO, GISTAU ; PASCUAL LUIS LÓPEZ, BUESA ; SUSANA LORÁN, AYALA ; RAUL CARLOS MAINAR, JAIME ; SARA MALO, FUMANAL ; MARÍA PILAR MAÑAS, PÉREZ ; JUAN MANUEL MARTINEZ, RODRIGUEZ ; ANTONIO MONZÓN, BESCÓS ; ANA MARÍA OLAIZOLA, TOLOSANA ; ROSA MARÍA PILAR ORIA, ALMUDÍ ; RAFAEL PAGÁN, TOMÁS ; MARÍA CONSOLACIÓN PÉREZ, ARQUILLUÉ ; MARÍA DOLORES PÉREZ, CABREJAS ; JAVIER RASO, PUEYO ; SARA ISABEL REMÓN, OLIVER ; MARTÍN RESANO, EZCARAY ; MARÍA HELENA RESANO, EZCARAY ; EVA ROMEO, SALAZAR ; MARÍA DEL CARMEN ROTA, GARCÍA ; VIRGINIA RUIZ, ARTIGA ; MARÍA LUISA SALVADOR, SOLANO ; MARÍA LOURDES SÁNCHEZ, PANIAGUA ; ANA CRISTINA SÁNCHEZ, GIMENO ; MARÍA ISABEL SANZ, VICENTE ; FRANCISCO JOSE TORCAL, MILLA ; MARÍA EUGENIA VENTURINI, CRESPO




Creative Commons You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. You may not use the material for commercial purposes. If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same license as the original.



Este registro pertenece a las colecciones:
Academic resources > Academic guides > guias-docentes-ciencias > grados-ciencias > grado-ciencia-tecnologia-alimentos
Academic resources > Academic guides > Guías docentes: Curso 2018-2019



Back to search

Guide (english):
Download fulltextPDF
Guía (idioma español):
Download fulltextPDF
Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Not yet reviewed)