Estudios
I+D+I
Institución
Internacional
Vida Universitaria
Universidad de Zaragoza Repository
Search
Submit
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Help
EN
/
ES
Home
>
Articles
>
Modeling domestic pancake cooking incorporating the rheological properties of the batter. Application to seven batter recipes
> Usage statistics
Usage statistics
Plots
Modeling domestic pancake cooking incorporating the rheological properties of the batter. Application to seven batter recipes
-
Lorente-Bailo, Silvia
et al
- ART-2021-119076
People who viewed this page also viewed:
(214)
El derecho de la sociedad en red; 1ª ed.
-
Galindo Ayuda, Fernando (ed.)
et al
- BOOK--2013-003
(212)
Metodo-manual d'Aragonés: libel abanzau.
-
Joven-Romero, Marco Antonio
- BOOK--2014-004
(203)
Fotografía como arquitectura. Click 1
-
Gastón Guirao, Cristina (coord.)
- BOOK-2016-002
(203)
El trabajo en equipo, una herramienta para el aprendizaje
-
[Publicación coordinada por el Vicerrectorado de Política Académica y el Instituto de Ciencias de la Educación de la Universidad de Zaragoza]
- BOOK-2016-003
(202)
L’aragonés y lo catalán en l’actualidat. Analisi d’o Censo de Población y Viviendas de 2011
-
Reyes, Anchel
et al
- BOOK-2017-009
Download history: