GDOC-2024-30842

Trabajo fin de Grado - [30842]


Curso: 2024-2025

Universidad de Zaragoza, Zaragoza

Titulación: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

Idioma: Español

Profesor(es): Vanesa Abad, Calabia ; María Abenoza, Giménez ; Ignacio Álvarez, Lanzarote ; Jorge Andaluz, Arbe ; Jesús Andrés Arenas, Busto ; María Esther Arias, Álvarez ; Agustín Alejandro Ariño, Moneva ; Esther Asensio, Casas ; David Badía, Villas ; Livia Balaguer, Bañeras ; Susana Bayarri, Fernández ; Daniel Berdejo, Martínez ; Alejandro Berzosa, Córdoba ; Fernando Blesa, Moreno ; Mónica Bueno, Fernández ; Juan Benito Calanche, Morales ; Silvia Calero, Martínez ; Raúl Campillo, Pérez ; Guillermo Cebrián, Auré ; María del Pilar Conchello, Moreno ; Arancha de la Fuente, Blanco ; María Celia Domeño, Recalde ; Ana María Escudero, Carra ; Alberto Fau, Zamorano ; Ana María Ferrer, Mairal ; Manuel Fondevila, Camps ; Guillermo Fondevila, Lobera ; Diego García, Gonzalo ; Ivo García, Penas ; Diego Gómez, Lozano ; Laura Grasa, López ; Paula Guíu, López ; Antonio Herrera, Marteache ; Marta Herrera, Sánchez ; Adrián Honrado, Frías ; Joaquina Teresa Juan, Esteban ; María Ángeles Latorre, Górriz ; Regina María Lázaro, Gistau ; Susana Lorán, Ayala ; María Pilar Mañas, Pérez ; Pedro Marco, Montori ; Javier Marín, Sánchez ; María Teresa Maza, Rubio ; Natalia Merino, Almalé ; Juan Luis Mora, Hernández ; Ignacio Ontañón, Alonso ; Rafael Pagán, Tomás ; María Dolores Pérez, Cabrejas ; Javier Raso, Pueyo ; María del Carmen Rota, García ; Eduardo Ruiz, Pesini ; María Luisa Salvador, Solano ; María Lourdes Sánchez, Paniagua ; Ana Cristina Sánchez, Gimeno ; María Isabel Sanz, Vicente ; Pascual Sevillano, Reyes ; Eva Tejedor, Calvo ; María Pilar Uldemolins, Gómez




Creative Commons You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. You may not use the material for commercial purposes. If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same license as the original.



Este registro pertenece a las colecciones:
Academic resources > Academic guides > guias-docentes-ciencias > grados-ciencias > grado-ciencia-tecnologia-alimentos
Academic resources > Academic guides > Syllabus information: Course 2024-2025



Back to search

Guide (english):
Download fulltextPDF
Guía (idioma español):
Download fulltextPDF
Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Not yet reviewed)