Estudios
I+D+I
Institución
Internacional
Vida Universitaria
Universidad de Zaragoza Repository
Search
Submit
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Help
EN
/
ES
Home
>
Articles
>
Effect of including whole linseed and vitamin E in the diet of young bulls slaughtered at two fat covers on the sensory quality of beef packaged in two different packaging systems
> Usage statistics
Usage statistics
Plots
Effect of including whole linseed and vitamin E in the diet of young bulls slaughtered at two fat covers on the sensory quality of beef packaged in two different packaging systems
-
Albertí, Pere
et al
- ART-2017-97820
People who viewed this page also viewed:
(273)
Metodo-manual d'Aragonés: libel abanzau.
-
Joven-Romero, Marco Antonio
- BOOK--2014-004
(266)
L’aragonés y lo catalán en l’actualidat. Analisi d’o Censo de Población y Viviendas de 2011
-
Reyes, Anchel
et al
- BOOK-2017-009
(261)
El derecho de la sociedad en red; 1ª ed.
-
Galindo Ayuda, Fernando (ed.)
et al
- BOOK--2013-003
(259)
Josep Rocaroll : Apuntes de Aragón
-
Sánchez Sanz, María Elisa [comisaria]
et al
- BOOK-2018-012
(258)
Actas de las VI Jornadas de Innovación e Investigación Educativa. Zaragoza, 12 y 13 de septiembre de 2012
-
Jornadas de Innovación Docente (6ª. 2012. Zaragoza)
- BOOK--2014-007
Download history: