Estudios I+D+I Institución Internacional Vida Universitaria

Universidad de Zaragoza Repository

Search Submit  
Personalize
  • Your alerts
  • Your baskets
  • Your searches
  Help  
EN / ES  
Home > Articles > El ajo. Allium sativum
  • Usage statistics
  • Plots
 

El ajo. Allium sativum

Saz Peiro, Pablo Martín ; Tejero Lainez, Maria Carmen
El ajo. Allium sativum
Resumen: Considerations of garlic as a functional food or medicine.
Idioma: Español
Año: 2020
Publicado en: Medicina naturista 14, 1 (2020), 123-126
ISSN: 1576-3080

Originalmente disponible en: Texto completo de la revista

Factor impacto SCIMAGO: 0.191 - Chiropractics (Q3) - Physical Therapy, Sports Therapy and Rehabilitation (Q3) - Complementary and Alternative Medicine (Q3)

Tipo y forma: Article (Published version)

Creative Commons You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. You may not use the material for commercial purposes.


Exportado de SIDERAL (2021-09-02-08:44:23)

Permalink:

Visitas y descargas

Este artículo se encuentra en las siguientes colecciones:
Articles



Back to search
 Record created 2020-02-17, last modified 2021-09-02


Versión publicada:
 PDF
Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
4
5
 
(Not yet reviewed)
  • Add to personal basket
  • Export as BibTeX, MARC, MARCXML, DC, EndNote, NLM, RefWorks
Universidad de Zaragoza Repository :: Search :: Submit :: Personalize :: Help
Si necesita soporte, utilice Ayudica

© Biblioteca Universidad de Zaragoza
© Servicio de Informática y Comunicaciones de la Universidad de Zaragoza
Aviso legal | Condiciones de uso | Política de privacidad
Política del Repositorio

This site is also available in the following languages:
English  Español  Français
unizar.es
  • Aviso Legal
  • Condiciones generales de uso
  • Politica de Privacidad