Estadisticas : Influence of environmental factors on bacterial biofilm formation in the food industry: a review

Pagán, Rafael
Visitas:6217
3424 ( Estados Unidos de América )
811 ( Alemania )
408 ( Singapur )
383 ( Reino Unido )
349 ( Irlanda )
144 ( Rusia )
103 ( Finlandia )
83 ( Francia )
60 ( China )
45 ( España )
33 ( Bélgica )
30 ( Turquía )
28 ( Brasil )
27 ( Suecia )
26 ( Canadá )
21 ( India )
19 ( Italia )
18 ( Grecia )
16 ( Nueva Zelanda )
13 ( Corea del Sur )
13 ( México )
11 ( Jordania )
10 ( Letonia )
10 ( Polonia )
9 ( Ucrania )
8 ( Hong kong )
8 ( Pakistán )
7 ( Japón )
7 ( Suiza )
6 ( Países Bajos )
6 ( Irán )
6 ( Malasia )
5 ( Australia )
4 ( Venezuela )
4 ( Nigeria )
4 ( Perú )
4 ( Eslovenia )
3 ( Puerto Rico )
3 ( Serbia )
3 ( Tailandia )
3 ( Emiratos Árabes Unidos )
3 ( Sudáfrica )
3 ( Argentina )
2 ( Croacia )
2 ( Portugal )
2 ( Colombia )
2 ( Taiwán )
2 ( Chile )
2 ( Etiopía )
2 ( Indonesia )
2 ( Israel )
2 ( Kazajistán )
2 ( Arabia Saudita )
1 ( Bulgaria )
1 ( Argelia )
1 ( Costa Rica )
1 ( Tunez )
1 ( Papúa Nueva Guinea )
1 ( Togo )
1 ( Filipinas )
1 ( Rumanía )
1 ( Costa de Marfil )
1 ( Irak )
1 ( Egipto )
1 ( Ecuador )
1 ( Austria )
1 ( Albania )

Descargas: 4566