Estadisticas : Chemo-sensory approach for the identification of chemical compounds driving green character in red wines Sáenz-Navajas, M.-P.
Visitas:2048
1015 ( Estados Unidos de América )
337 ( Singapur )
298 ( Alemania )
94 ( Reino Unido )
93 ( Rusia )
49 ( Hong kong )
33 ( Suecia )
23 ( China )
23 ( Irlanda )
17 ( Brasil )
13 ( Letonia )
8 ( España )
7 ( Francia )
6 ( Finlandia )
6 ( Arabia Saudita )
4 ( Bélgica )
2 ( Bangladesh )
2 ( Países Bajos )
2 ( Chile )
2 ( Vietnam )
2 ( México )
1 ( Portugal )
1 ( Paraguay )
1 ( Togo )
1 ( Costa de Marfil )
1 ( Emiratos Árabes Unidos )
1 ( Irak )
1 ( Canadá )
1 ( Sudáfrica )
1 ( India )
1 ( Uzbekistán )
1 ( Corea del Sur )
1 ( Senegal )
Descargas: 1208