Estadisticas : High-pressure processing (HPP) of raw and dry-cured ham from experimentally infected pigs as a potential tool for the risk control of Toxoplasma gondii Gracia, María Jesús
Visitas:1430
680 ( Estados Unidos de América )
264 ( Singapur )
94 ( Reino Unido )
88 ( Rusia )
72 ( Alemania )
47 ( Hong kong )
36 ( Francia )
29 ( Irlanda )
24 ( España )
16 ( Letonia )
15 ( Brasil )
9 ( Israel )
8 ( Finlandia )
8 ( China )
6 ( Canadá )
5 ( Austria )
3 ( Italia )
3 ( México )
2 ( Bangladesh )
2 ( Países Bajos )
2 ( Taiwán )
2 ( Ucrania )
2 ( Vietnam )
1 ( Bulgaria )
1 ( Dinamarca )
1 ( Japón )
1 ( Bielorrusia )
1 ( Turquía )
1 ( Pakistán )
1 ( Guatemala )
1 ( Emiratos Árabes Unidos )
1 ( Irak )
1 ( Sudáfrica )
1 ( Indonesia )
1 ( Eslovenia )
1 ( Malasia )
Descargas: 1121