Estudios
I+D+I
Institución
Internacional
Vida Universitaria
Universidad de Zaragoza Repository
Search
Submit
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Help
EN
/
ES
Home
>
Articles
>
Increasing the stability of Empeltre olive oils by aromatization with rosemary (Rosmarinus officinalis) and garlic (Allium sativum)
> Usage statistics
Usage statistics
Plots
Increasing the stability of Empeltre olive oils by aromatization with rosemary (Rosmarinus officinalis) and garlic (Allium sativum)
-
Abenoza, María
et al
- ART-2021-124825
People who viewed this page also viewed:
(185)
El derecho de la sociedad en red; 1ª ed.
-
Galindo Ayuda, Fernando (ed.)
et al
- BOOK--2013-003
(183)
Aula Invertida en la Ingeniería del Terreno Asistida por Ordenador [Flipped Classroom in Computer-Aided Ground Engineering]
-
Arcos, Antonio
et al
- COMPON-2017-0025
(179)
La Innovación docente a través de la cooperación universitaria
-
[Publicación coordinada por el Vicerrectorado de Política Académica y el Instituto de Ciencias de la Educación de la Universidad de Zaragoza]
- BOOK-2016-001
(179)
Centenario de la Biblioteca de la Facultad de Filosofía y Letras, Biblioteca de Humanidades María Moliner, 1912-2012 /coordinación, Matilde Cantín Luna, Guillermo Fatás Cabeza; 1º ed.
-
Fatás Cabeza, Guillermo,coord
et al
- BOOK--2013-002
(178)
Derecho y tecnologías avanzadas; 1ª ed.
-
Lasala Calleja, Pilar (ed.)
et al
- BOOK--2013-004
Download history: