GDOC-2022-30842

Trabajo fin de Grado - [30842]


Curso: 2022-2023

Universidad de Zaragoza, Zaragoza

Titulación: Graduado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos

Idioma: Español

Profesor(es): Vanesa Abad, Calabia ; Marta Alejandre, Amela ; Ignacio Álvarez, Lanzarote ; Jesús Andrés Arenas, Busto ; María Esther Arias, Álvarez ; Agustín Alejandro Ariño, Moneva ; Leire Astráin, Redín ; Margarita Pilar Aznar, Ramos ; David Badía, Villas ; Susana Bayarri, Fernández ; José Antonio Beltrán, Gracia ; Daniel Berdejo, Martínez ; Juan Benito Calanche, Morales ; Raúl Campillo, Pérez ; Juan José Carramiñana, Esteban ; Guillermo Cebrián, Auré ; Alba Civera, Casedas ; María del Pilar Conchello, Moreno ; Santiago Condón, Usón ; Arancha de la Fuente, Blanco ; María Celia Domeño, Recalde ; Cristina Escolar, Miñana ; Ana María Escudero, Carra ; Patricia Galan, Malo ; Diego García, Gonzalo ; Elisa Gayán, Ordás ; Diego Gómez, Lozano ; Laura Grasa, López ; Antonio Herrera, Marteache ; Marta Herrera, Sánchez ; Adrián Honrado, Frías ; Joaquina Teresa Juan, Esteban ; María Pilar Lambán, Castillo ; Regina María Lázaro, Gistau ; Susana Lorán, Ayala ; Sara Malo, Fumanal ; Pedro Marco, Montori ; Javier Marín, Sánchez ; Pedro Luis Marquina, Gutiérrez ; Natalia Merino, Almalé ; José Emilio Mesonero, Gutiérrez ; Antonio Monzón, Bescós ; Juan Luis Mora, Hernández ; Rosa María Pilar Oria, Almudí ; Rafael Pagán, Tomás ; María Dolores Pérez, Cabrejas ; Eva Romeo, Salazar ; Belén Romero de Castilla, López ; María del Carmen Rota, García ; Maika Salvador, Arnadillo ; Ana Cristina Sánchez, Gimeno ; María Lourdes Sánchez, Paniagua ; María Eugenia Venturini, Crespo ; Paula Vera, Estacho




Creative Commons You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. You may not use the material for commercial purposes. If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same license as the original.



Este registro pertenece a las colecciones:
Academic resources > Academic guides > guias-docentes-ciencias > grados-ciencias > grado-ciencia-tecnologia-alimentos
Academic resources > Academic guides > Syllabus information: Course 2022-2023



Back to search

Guide (english):
Download fulltextPDF
Guía (idioma español):
Download fulltextPDF
Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Not yet reviewed)