Performance and meat quality in light lambs fed with organic or conventional commercial concentrates
Idioma: Inglés
Año: 2017
Publicado en: Italian Journal of Animal Science 16, S1 (2017), 205-206
ISSN: 1594-4077

Factor impacto JCR: 0.99 (2017)
Categ. JCR: VETERINARY SCIENCES rank: 68 / 139 = 0.489 (2017) - Q2 - T2
Categ. JCR: AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE rank: 28 / 59 = 0.475 (2017) - Q2 - T2

Factor impacto SCIMAGO: 0.434 - Animal Science and Zoology (Q2)

Tipo y forma: Congress (Published version)
Área (Departamento): Área Producción Animal (Dpto. Produc.Animal Cienc.Ali.)
Exportado de SIDERAL (2025-01-31-12:03:08)


Visitas y descargas

Este artículo se encuentra en las siguientes colecciones:
articulos > articulos-por-area > produccion_animal



 Notice créée le 2025-01-31, modifiée le 2025-01-31


Versión publicada:
 PDF
Évaluer ce document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Pas encore évalué)