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Are consumers' culinary skills related to their purchasing attitudes towards pork?
Argemi-Armengol, Imma
;
Villalba, Daniel
;
Ripoll, Guillermo
;
Teixeira, Alfredo
;
Latorre, María Ángeles
(Universidad de Zaragoza)
;
Álvarez-Rodríguez, Javier
Resumen:
Abstract PSXIII-26: Consumers’ food-related lifestyles may affect purchasing attitudes towards meat. This study aimed to evaluate the impact of consumers’ culinary skills on their attitudes towards pork in two country regions of North-Eastern Spain and Portugal...
Idioma:
Inglés
DOI:
10.1093/jas/skz258.927
Año:
2019
Publicado en:
JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE
97, Supplement 3 (2019), PSXIII-26 471-471
ISSN:
0021-8812
Factor impacto JCR:
2.092 (2019)
Categ. JCR:
AGRICULTURE, DAIRY & ANIMAL SCIENCE
rank: 12 / 63 = 0.19
(2019)
- Q1
- T1
Factor impacto SCIMAGO:
0.875 -
Animal Science and Zoology
(Q1) -
Medicine (miscellaneous)
(Q1) -
Food Science
(Q1) -
Genetics
(Q2)
Tipo y forma:
Comunicación congreso (Versión definitiva)
Área (Departamento):
Área Producción Animal
(
Dpto. Produc.Animal Cienc.Ali.
)
Derechos reservados por el editor de la revista
Exportado de SIDERAL (2020-07-16-09:56:36)
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Registro creado el 2020-03-24, última modificación el 2020-07-16
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