GDOC-2020-63023

Trabajo fin de Máster - [63023]


Curso: 2020-2021

Universidad de Zaragoza, Zaragoza

Titulación: Máster Universitario en Calidad, Seguridad y Tecnología de los Alimentos

Idioma: Español

Profesor(es): Inés Abad, Chamorro ; Ignacio Álvarez, Lanzarote ; Agustín Alejandro Ariño, Moneva ; Leire Astráin, Redín ; Susana Bayarri, Fernández ; José Antonio Beltrán, Gracia ; Domingo Blanco, Parmo ; Mónica Bueno, Fernández ; Juan Benito Calanche, Morales ; Guillermo Cebrián, Auré ; Alba Civera, Casedas ; María del Pilar Conchello, Moreno ; Carlota Delso, Muniesa ; Vicente Ferreira, González ; Ana María Ferrer, Mairal ; Antonio Herrera, Marteache ; Marta Herrera, Sánchez ; Regina María Lázaro, Gistau ; Rafael Pagán, Tomás ; Elisa Pagán, Albertos ; María Dolores Pérez, Cabrejas ; Javier Raso, Pueyo ; María del Carmen Rota, García ; Ana Cristina Sánchez, Gimeno ; María Lourdes Sánchez, Paniagua ; María Eugenia Venturini, Crespo




Creative Commons You must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use. You may not use the material for commercial purposes. If you remix, transform, or build upon the material, you must distribute your contributions under the same license as the original.



Este registro pertenece a las colecciones:
Academic resources > Academic guides > guias-docentes-ciencias > masteres-ciencias > master-calidad-seguridad-tecnologia-alimentos
Academic resources > Academic guides > Guías docentes: Curso 2020-2021



Back to search

Guide (english):
Download fulltextPDF
Guía (idioma español):
Download fulltextPDF
Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Not yet reviewed)