Estudios
I+D+I
Institución
Internacional
Vida Universitaria
Universidad de Zaragoza Repository
Search
Submit
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Help
EN
/
ES
Home
>
Articles
>
Effect of hydrolysis and microwave treatment on the antibacterial activity of native bovine milk lactoferrin against Cronobacter sakazakii
> Usage statistics
Usage statistics
Plots
Effect of hydrolysis and microwave treatment on the antibacterial activity of native bovine milk lactoferrin against Cronobacter sakazakii
-
Harouna, S.
et al
- ART-2020-116891
People who viewed this page also viewed:
(17)
Brief ACT protocol in at-risk adolescents with conduct disorder and impulsivity
-
Gomez, Maria José
et al
- ART-2014-91841
(16)
Las Redes de Petri : en la Automática y la Informática; 1ª ed.
-
Silva, Manuel
- BOOK-2018-014
(16)
Revolución en los campos : la reinterpretación de la revolución agrícola inglesa
-
Allen, Robert C
- BOOK-2020-030
(16)
Código Ético de la Universidad de Zaragoza
- NORMAS-2023-001
(16)
Método de evaluación ergonómica de tareas repetitivas, basado en simulación dinámica de esfuerzos con modelos humanos
-
Boné Pina, María Jesús
et al
- TESIS-2016-098