Anti-inflammatory and antioxidant properties of plant extracts
Idioma: Inglés
DOI: 10.3390/antiox10060921
Año: 2021
Publicado en: Antioxidants 10, 6 (2021), 921 [4 pp.]
ISSN: 2076-3921

Factor impacto JCR: 7.675 (2021)
Categ. JCR: BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY rank: 50 / 297 = 0.168 (2021) - Q1 - T1
Categ. JCR: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY rank: 12 / 144 = 0.083 (2021) - Q1 - T1
Categ. JCR: CHEMISTRY, MEDICINAL rank: 4 / 63 = 0.063 (2021) - Q1 - T1

Factor impacto CITESCORE: 6.5 - Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (Q2)

Factor impacto SCIMAGO: 1.008 - Biochemistry (Q1) - Physiology (Q1) - Molecular Biology (Q1) - Clinical Biochemistry (Q1)

Tipo y forma: (Published version)
Área (Departamento): Área Fisiología (Dpto. Farmac.Fisiol.y Med.L.F.)

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