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Anti-inflammatory and antioxidant properties of plant extracts
Rodríguez-Yoldi M.J.
(Universidad de Zaragoza)
Idioma:
Inglés
DOI:
10.3390/antiox10060921
Año:
2021
Publicado en:
Antioxidants
10, 6 (2021), 921 [4 pp.]
ISSN:
2076-3921
Factor impacto JCR:
7.675 (2021)
Categ. JCR:
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY
rank: 50 / 297 = 0.168
(2021)
- Q1
- T1
Categ. JCR:
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
rank: 12 / 144 = 0.083
(2021)
- Q1
- T1
Categ. JCR:
CHEMISTRY, MEDICINAL
rank: 4 / 63 = 0.063
(2021)
- Q1
- T1
Factor impacto CITESCORE:
6.5 -
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology
(Q2)
Factor impacto SCIMAGO:
1.008 -
Biochemistry
(Q1) -
Physiology
(Q1) -
Molecular Biology
(Q1) -
Clinical Biochemistry
(Q1)
Tipo y forma:
(Published version)
Área (Departamento):
Área Fisiología
(
Dpto. Farmac.Fisiol.y Med.L.F.
)
Exportado de SIDERAL (2025-03-07-09:33:28)
Permalink:
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>
fisiologia
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Notice créée le 2025-03-07, modifiée le 2025-03-07
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