Tecnología de Alimentos

Latest additions:
2025-03-26
14:03
An approach to the spanish consumer’s perception of the sensory quality of environmentally friendly seabass Morales J.B.C. ; Tomás-Vidal A. ; Phoco E.R.C. ; Martínez-Llorens S. ; Marquina P.L. ; et al Mostrar todos los autores (8) - [Foods 10, 11 (2021), 2694 [16 pp.]- ISSN: 2304-8158]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2025-03-19
14:31
Variety, maturity stage and postharvest storage time effect on Mal d 3 allergen from apple (Malus domestica) Esteban-Sanz, Clara ; Tobajas, Ana P. ; Gracia, Ana P. ; Civera, Alba ; Sánchez, Lourdes ; et al Mostrar todos los autores (7) - [Postharvest Biology and Technology 225 (2025), 113512 [8 pp.]- ISSN: 0925-5214]
Postprint:  PDF Detailed record
2025-03-13
08:43
Lactoferrin modulates oxidative stress and inflammatory cytokines in a murine model of dysbiosis induced by clindamycin Abad, Inés ; Bellés, Andrea ; Rodríguez-Largo, Ana ; Luján, Lluís ; de Blas, Ignacio ; et al Mostrar todos los autores (8) - [BIOCHEMISTRY AND CELL BIOLOGY-BIOCHIMIE ET BIOLOGIE CELLULAIRE 103 (2025), 1-12- ISSN: 0829-8211]
Postprint:  PDF Detailed record
2025-03-07
09:38
Association between ultrapocessed food and chronic kidney disease [Impacto del consumo de alimentos ultraprocesados en la enfermedad renal crónica] Lou Arnal L.M. ; Vercet Tormo A. ; Caverní Muñoz A. ; Medrano Villarroya C. ; Lou Calvo E. ; et al Mostrar todos los autores (7) - [Nefrologia (Badalona) 41, 5 (2021), 489-501- ISSN: 2013-2514]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2025-03-07
09:37
Frying conditions, methyl cellulose, and k-carrageenan edible coatings: Useful strategies to reduce oil uptake in fried mushrooms Martínez-Pineda M. ; Yagüe-Ruiz C. ; Vercet A. - [Foods 10, 8 (2021), 1694 [12 pp]- ISSN: 2304-8158]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2025-02-27
09:41
Effect of L-Hyp supplementation on collagen muscle histology, gene expression, growth performance, body composition and fillet texture on big size European sea bass (Dicentrarchux labrax) Castro P.L. ; Plasencia S. ; Zamorano M.J. ; Guerrero L. ; Claret A. ; et al Mostrar todos los autores (8) - [Aquaculture Reports 21 (2021), 100787 [9 pp.]- ISSN: 2352-5134]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2025-02-27
09:41
Absence of SARS-CoV-2 Antibodies in Natural Environment Exposure in Sheep in Close Contact with Humans Villanueva-Saz, Sergio ; Giner, Jacobo ; Fernández, Antonio ; Lacasta, Delia ; Ortín, Aurora ; et al Mostrar todos los autores (22) - [Animals 11, 7 (2021), 1984 [9 pp.]- ISSN: 2076-2615]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2025-02-27
09:41
Genetic and QTL analyses of sugar and acid content in sweet cherry (<i>Prunus avium</i> L.<i>)</i> Gracia, Clara ; Calle, Alejandro ; Gasic, Ksenija ; Arias, Esther ; Wünsch, Ana - [HORTICULTURE RESEARCH 12, 2 (2024), [13 pp.]- ISSN: 2662-6810]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2025-02-21
10:13
Aceite de oliva de la variedad Tosca, una alternativa muy saludable Abenoza, María ; Benito, Marta ; Oria, Rosa ; Sánchez-Gimeno, Ana Cristina - [Innova (Montevideo) 2013 (2013), 60-61- ISSN: 2301-0819]
Versión publicada:  PDF Detailed record
2025-02-14
14:06
Assessing the microbiome of a poultry burger processing line: A combined approach using culturing techniques and metabarcoding Merino, Natalia ; Espina, Laura ; Pagán, Elisa ; Vlamakis, Hera ; Grasa, Laura ; et al Mostrar todos los autores (8) - [LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 217 (2025), 117392 [8 pp.]- ISSN: 0023-6438]
Versión publicada:  PDF Detailed record