Estudios
I+D+I
Institución
Internacional
Vida Universitaria
Universidad de Zaragoza Repository
Search
Submit
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Help
EN
/
ES
Home
>
Articles
>
Green extraction technologies and kombucha elaboration using strawberry tree (Arbutus unedo) fruits to obtain antioxidant and anti-inflammatory fractions
> Usage statistics
Usage statistics
Plots
Green extraction technologies and kombucha elaboration using strawberry tree (Arbutus unedo) fruits to obtain antioxidant and anti-inflammatory fractions
-
Siles-Sánchez, M. de las N.
et al
- ART-2024-138973
People who viewed this page also viewed:
(56)
Aula Invertida en la Ingeniería del Terreno Asistida por Ordenador [Flipped Classroom in Computer-Aided Ground Engineering]
-
Arcos, Antonio
et al
- COMPON-2017-0025
(51)
Sociedades agrarias y formas de vida. La historia agraria en la historiografía alemana, siglos XVIII-XX
-
Millán García-Varela, Jesús (ed.)
et al
- BOOK-2020-097
(50)
Gamificación como complemento para el aprendizaje en Química Orgánica
-
Ruiz-Santaquiteria, M.
et al
- COMPON-2021-CINAIC-0040
(49)
Educando en competencias transversales a través de la asignatura de ingeniería de proyectos. Caso de estudio en el máster de Ingeniero de Minas. [Teaching transversal competences in the project management subject. Case of study: Master of Mining Engineering]
-
Llamas, Bernardo
et al
- COMPON-2017-0029
(48)
Retos del montañismo en el siglo XXI : Resúmenes = Challenges of Montaneering in the XXI century : Abstracts
-
Allueva Torres, Pedro [coord.]
et al
- BOOK-2016-005