Aplicació de noves tècniques ràpides d'anàlisi sensorial a la recerca enològica: prova de categorització de la qualitat seguida d'un perfilat ràpid
Resumen: Es presenten els resultats d'un estudi realitzat al LAAE amb un nou mètode sensorial que combina la prova de categorització per a vins d'alta qualitat, amb un flash profiling que identifica els atributs lligats als vins inclosos en aquesta categoria. Tot això ha permès la identificació de 9 vins blancs, en 50 mostres, amb perfils aromàtics de qualitat de forma ràpida i eficient.
Idioma: Catalán
Año: 2015
Publicado en: ACE : Revista de Enología 32, 102, 2015 (2015), 12-17
ISSN: 1697-4123

Tipo y forma: Article (Published version)
Área (Departamento): Química Analítica (Departamento de Química Analítica)
Exportado de SIDERAL (2016-02-16-14:55:01)


Visitas y descargas

Este artículo se encuentra en las siguientes colecciones:
articulos > articulos-por-area > quimica_analitica



 Notice créée le 2016-02-16, modifiée le 2017-03-27


Versión publicada:
 PDF
Évaluer ce document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Pas encore évalué)