Correction to: The intake of flavonoids, stilbenes, and tyrosols, mainly consumed through red wine and virgin olive oil, is associated with lower carotid and femoral subclinical atherosclerosis and coronary calcium
Resumen: The original version of this article unfortunately contained a mistake. The author’s name Henry Montero-Salazar was incorrectly written as Henry Montero Salazar. © The Author(s) 2022.
Idioma: Inglés
DOI: 10.1007/s00394-022-02948-2
Año: 2022
Publicado en: EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION 61, 6 (2022), 3311
ISSN: 1436-6207

Factor impacto JCR: 5.0 (2022)
Categ. JCR: NUTRITION & DIETETICS rank: 28 / 87 = 0.322 (2022) - Q2 - T1
Factor impacto CITESCORE: 9.7 - Nursing (Q1) - Medicine (Q1)

Factor impacto SCIMAGO: 1.094 - Nutrition and Dietetics (Q1) - Medicine (miscellaneous) (Q1)

Tipo y forma: Artículo (Versión definitiva)
Área (Departamento): Area Medicina (Dpto. Medicina, Psiqu. y Derm.)
Área (Departamento): Área Medic.Prevent.Salud Públ. (Dpto. Microb.Ped.Radio.Sal.Pú.)


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 Registro creado el 2022-10-06, última modificación el 2024-03-19


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