Correction to: The intake of flavonoids, stilbenes, and tyrosols, mainly consumed through red wine and virgin olive oil, is associated with lower carotid and femoral subclinical atherosclerosis and coronary calcium
Resumen: The original version of this article unfortunately contained a mistake. The author’s name Henry Montero-Salazar was incorrectly written as Henry Montero Salazar. © The Author(s) 2022.
Idioma: Inglés
DOI: 10.1007/s00394-022-02948-2
Año: 2022
Publicado en: EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION 61, 6 (2022), 3311
ISSN: 1436-6207

Factor impacto JCR: 5.0 (2022)
Categ. JCR: NUTRITION & DIETETICS rank: 28 / 87 = 0.322 (2022) - Q2 - T1
Factor impacto CITESCORE: 9.7 - Nursing (Q1) - Medicine (Q1)

Factor impacto SCIMAGO: 1.094 - Nutrition and Dietetics (Q1) - Medicine (miscellaneous) (Q1)

Tipo y forma: Article (Published version)
Área (Departamento): Area Medicina (Dpto. Medicina, Psiqu. y Derm.)
Área (Departamento): Área Medic.Prevent.Salud Públ. (Dpto. Microb.Ped.Radio.Sal.Pú.)

Exportado de SIDERAL (2024-03-18-14:40:29)


Visitas y descargas

Este artículo se encuentra en las siguientes colecciones:
articulos > articulos-por-area > medicina_preventiva_y_salud_publica
articulos > articulos-por-area > medicina



 Notice créée le 2022-10-06, modifiée le 2024-03-19


Versión publicada:
 PDF
Évaluer ce document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Pas encore évalué)